sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

NCC

Voi luoja voi luoja mä taidan lähteä sit Ruotsiin. Apua. :``````D

Asagin kanssa pokattiin toinen sija esityskilpailussa! Pääsin vihdoinkin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni  Fatal Frame -cosplaysta, ja vaikka valot eivät toimineetkaan aivan toivotulla tavalla, niin mä olen tyytyväinen. Mulla oli tosi hauskaa! Sunnuntaina pidettiin vielä pieni photoshootti backstagen mustaseinäisellä käytävällä, mikä toimi aika muikeasti kauhupelin taustana.

Desusta myöhemmin lisää, huomenaamulla lähtee lento Riikaan, ja mä ajattelin chillailla, syödä, nukkua ja turistimatkailla, enkä stressaa tasan yhtään mistään. Pois opiskelu-, työ- ja cossistressi, niiden pariin ehtii sit viikon kuluttua.

1 kommentti:

  1. Hitsit, oisin niiiiin kauheasti halunnut nähdä esityskilpailun, varsinkin kun näin jälkikäteen kuulin että siellä oli Project Zero esityksiä (vissiin kaksi?). Nyt olen pitkin nettiä yrittänyt etsiä noista videoita, mutta eipä ole vielä ainakaan löytynyt. Ihme, en nähnyt ketään muita PZ cossaajia kertaakaan (itse cossasin Mioa ja sisko Mayua), vaikka niitä ilmeisesti sitten olikin siellä, harmi D:

    Miwa~

    VastaaPoista