keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Syksyn kuulumisia ja in progress -höttöä

Tänä vuonna syksy on ollut varsin tuottoisa, mutta ei niinkään cosplayn osalta. Traconin jälkeinen aika on täyttynyt opiskeluilla ja töillä, enkä ole halunnut ottaa mitään deadlinellista hommaa niskaani noiden lisäksi. Viime keväänä opinnot eivät jaksaneet kiinnostaa yhtään, mutta nyt sain jostain kaivettua motivaatiota ja oon jopa edellä aikataulusta. Musta tulee ilmeisesti jonain päivänä henkilöstöjohtamisen tradenomi. AMK-opinnot eivät sovi mulle lainkaan, voi nyyhky. Tilastomatikasta tosin tuli yllättäin mun lemmikkiaineeni.

Cosplayskene viettää muutaman kuukauden hiljaiseloa, ja itse kullakin on vähän aikaa ladata akkuja. Pari pukua olisi itsellä kesken ja muutama suunnitteilla, mutta tapahtumia en ole uskaltanut lyödä lukkoon. Melia oli mun näkökulmastani aivan hullun suuritöinen, ja tuntuu vieläkin, ettei jaksaisi aloittaa mitään monimutkaista sen jälkeen. Kirjoa tosin voisin! Olisi mukavaa, jos keksisi jonkin hauskan kirjontaprojektin.

Nää in progress -kuvat ovat jo pyörineet lärvissä, mutta laitetaanpa tännekin. --->


Tuossapa olisi tuollaisia, lanne- ja rinta-armoria. Ovat syöneet tekonahkaa, sifonkia ja kaikkien rakastamaa Worblaa. Harmi, ettei tähän pukuun saa millään yhdistettyä kirjontaa, kiinnostuisin tästä ehkä uudelleen. Kyllä tämä joskus valmiiksi tulee.

Onhan noita suunnitelmia. Gurren Lagannin Nia on mulle hirveän tärkeä hahmo, ja vasemmanpuoleinen versio olisi tosi kiva toteuttaa. Joskus lolitajutut kiinnostivat hieman enemmänkin, mutta nykyään omat kuteet ovat tylsän klassisia. Olis kivaa vaihtelua!


Shin Sekai Yori on uusi tuttavuus, ja mielestäni aivan hemmetin hyvä sarja. Jokin casual-tyylinen puku olisi muutenkin hyvä olla olemassa (mulla ei ole yhtäkään), ja Saki on aivan ihana.


Ei tosin paineita mistään, pukuja ehtii tehdä sitten, kun inspiraatiota löytyy. Joululoma näyttäisi ainakin varsin rennolta, oon toiveikas. :}

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti